Disclaimer

disclaimer.png

š‘©š’†š’ˆš’Šš’š’š’Šš’š’ˆ š‘«š’†š’„š’†š’Žš’ƒš’†š’“ 1, 2009, š’•š’‰š’† š‘­š‘»š‘Ŗ š’“š’†š’’š’–š’Šš’“š’†š’” š’ƒš’š’š’ˆš’ˆš’†š’“š’” š’‚š’š’… š’˜š’†š’ƒš’”š’Šš’•š’† š’š’˜š’š’†š’“š’” š’•š’ š’‘š’“š’š’—š’Šš’…š’† š’…š’Šš’”š’„š’š’š’”š’–š’“š’†š’” š’˜š’‰š’†š’š’†š’—š’†š’“ š’•š’‰š’†š’“š’† š’„š’š’–š’š’… š’ƒš’† š’‰š’Šš’…š’…š’†š’ š’Šš’š’•š’†š’“š’†š’”š’•š’” š’š’“ š’–š’š’”š’‘š’š’Œš’†š’ š’ƒš’Šš’‚š’”š’†š’” š’“š’†š’š’‚š’•š’†š’… š’•š’ š’“š’†š’„š’š’Žš’Žš’†š’š’…š’‚š’•š’Šš’š’š’”. š‘¾š’‰š’Šš’š’† š’Šš’• š’„š’†š’“š’•š’‚š’Šš’š’š’š š’Šš’” š’š’š’• š’‚š’š’˜š’‚š’šš’” š’•š’‰š’† š’„š’‚š’”š’†, š’šš’š’– š’”š’‰š’š’–š’š’… š’‚š’”š’”š’–š’Žš’† š’•š’‰š’‚š’• š‘° š’‰š’‚š’—š’† š’‚š’ š’‚š’‡š’‡š’Šš’š’Šš’‚š’•š’† š’“š’†š’š’‚š’•š’Šš’š’š’”š’‰š’Šš’‘ š’‚š’š’…/š’š’“ š’‚š’š’š’•š’‰š’†š’“ š’Žš’‚š’•š’†š’“š’Šš’‚š’ š’„š’š’š’š’†š’„š’•š’Šš’š’ š’•š’ š’•š’‰š’† š’‘š’“š’š’—š’Šš’…š’†š’“š’” š’š’‡ š’ˆš’š’š’…š’” š’‚š’š’… š’”š’†š’“š’—š’Šš’„š’†š’” š’Žš’†š’š’•š’Šš’š’š’†š’… š’š’Ā š‘¹š’–š’š’š’Šš’š’ˆš‘»š’š’š’†š’.š’š’“š’ˆ.

š‘Øš’” š’‚š’ š‘Øš’“š’ƒš’š’š’š’† š‘°š’š’…š’†š’‘š’†š’š’…š’†š’š’• š‘Ŗš’š’š’”š’–š’š’•š’‚š’š’•, š‘° š’“š’†š’„š’†š’Šš’—š’† š’‚ š’…š’Šš’”š’„š’š’–š’š’•Ā š’š’ š’Žš’š š’š’˜š’ š’‘š’–š’“š’„š’‰š’‚š’”š’†š’”. š‘Øš’š’š š’“š’†š’„š’š’Žš’Žš’†š’š’…š’‚š’•š’Šš’š’š’” š’•š’‰š’‚š’• š‘° š’‘š’“š’š’—š’Šš’…š’† š’‚š’“š’† š’Žš’‚š’…š’† š’‡š’Šš’“š’”š’• š’‚š’š’… š’‡š’š’“š’†š’Žš’š’”š’• š’ƒš’‚š’”š’†š’… š’š’ š’•š’‰š’† š’Žš’†š’“š’Šš’• š’š’‡ š’•š’‰š’† š’‘š’“š’š’…š’–š’„š’•. š‘° š’Žš’‚š’Œš’† š’•š’‰š’†š’Ž š’†š’Šš’•š’‰š’†š’“ š’ƒš’†š’„š’‚š’–š’”š’† š’š’‡ š’Žš’š š’‘š’†š’“š’”š’š’š’‚š’ š’†š’™š’‘š’†š’“š’Šš’†š’š’„š’† š’˜š’Šš’•š’‰ š’•š’‰š’† š’‘š’“š’š’…š’–š’„š’• š’š’“ š’ƒš’†š’„š’‚š’–š’”š’† š’š’‡ š’•š’‰š’† š’‘š’“š’š’…š’–š’„š’•ā€™š’”, š’š’š’š’ˆ š’”š’•š’‚š’š’…š’Šš’š’ˆ š’“š’†š’‘š’–š’•š’‚š’•š’Šš’š’ š’‚š’š’… š’’š’–š’‚š’š’Šš’•š’š. š‘° š’˜š’š’–š’š’… š’š’š’• š’ƒš’† š’‚ š’„š’š’š’”š’–š’š’•š’‚š’š’• š’‡š’š’“ š’‚ š’‘š’“š’š’…š’–š’„š’• š‘° š’…š’ š’š’š’• š’†š’š’…š’š’“š’”š’† š’‚š’š’… š’‘š’†š’“š’”š’š’š’‚š’š’š’š š’–š’”š’†. š‘Øš’š’”š’, š‘° š’‚š’Ž š’š’š’• š’‘š’‚š’Šš’… š’•š’ š’˜š’“š’Šš’•š’† š’‘š’“š’š’…š’–š’„š’• š’“š’†š’—š’Šš’†š’˜š’”.Ā š‘»š’‰š’†š’”š’† š’‚š’“š’† š’‘š’“š’š’—š’Šš’…š’†š’… š’•š’ š’Žš’š š’“š’†š’‚š’…š’†š’“š’” š’ƒš’‚š’”š’†š’… š’š’ š’‘š’“š’š’…š’–š’„š’•š’” š‘° š’†š’š’…š’š’“š’”š’† š’‚š’š’… š’“š’†š’„š’š’Žš’Žš’†š’š’….

š‘Øš’š’ š’Šš’š’‡š’š’“š’Žš’‚š’•š’Šš’š’ š’„š’š’š’•š’‚š’Šš’š’†š’… š’˜š’Šš’•š’‰š’Šš’ š’•š’‰š’Šš’” š’”š’Šš’•š’† (š‘¹š’–š’š’š’Šš’š’ˆš‘»š’š’š’†š’.š’š’“š’ˆ), š’Šš’•š’” š’—š’Šš’…š’†š’š’”, š’•š’†š’”š’•š’Šš’Žš’š’š’Šš’‚š’š’”, š’‚š’š’… š’ƒš’š’š’ˆ š’‚š’“š’† š’‡š’š’“ š’Šš’š’‡š’š’“š’Žš’‚š’•š’Šš’š’š’‚š’ š’‘š’–š’“š’‘š’š’”š’†š’” š’š’š’š’š. š‘»š’‰š’†š’š š’‚š’“š’† š’š’š’• š’Šš’š’•š’†š’š’…š’†š’… š’•š’ š’…š’Šš’‚š’ˆš’š’š’”š’†, š’•š’“š’†š’‚š’•, š’„š’–š’“š’†, š’š’“ š’‘š’“š’†š’—š’†š’š’• š’‚š’š’š š’‰š’†š’‚š’š’•š’‰ š’‘š’“š’š’ƒš’š’†š’Ž ā€“ š’š’š’“ š’‚š’“š’† š’•š’‰š’†š’š š’Šš’š’•š’†š’š’…š’†š’… š’•š’ š’“š’†š’‘š’š’‚š’„š’† š’•š’‰š’† š’‚š’…š’—š’Šš’„š’† š’š’‡ š’‚ š’‘š’‰š’šš’”š’Šš’„š’Šš’‚š’ š’š’“ š’’š’–š’‚š’š’Šš’‡š’Šš’†š’… š’‰š’†š’‚š’š’•š’‰š’„š’‚š’“š’† š’‘š’“š’š’‡š’†š’”š’”š’Šš’š’š’‚š’.

š‘µš’ š’‚š’„š’•š’Šš’š’ š’”š’‰š’š’–š’š’… š’ƒš’† š’•š’‚š’Œš’†š’ š’”š’š’š’†š’š’š š’š’ š’•š’‰š’† š’„š’š’š’•š’†š’š’•š’” š’š’‡ š’•š’‰š’Šš’” š’˜š’†š’ƒš’”š’Šš’•š’†, š’—š’Šš’…š’†š’š’”, š’•š’†š’”š’•š’Šš’Žš’š’š’Šš’‚š’š’”, š’š’“ š’ƒš’š’š’ˆ. š‘Øš’š’˜š’‚š’šš’” š’„š’š’š’”š’–š’š’• š’šš’š’–š’“ š’‘š’‰š’šš’”š’Šš’„š’Šš’‚š’ š’š’“ š’’š’–š’‚š’š’Šš’‡š’Šš’†š’… š’‰š’†š’‚š’š’•š’‰š’„š’‚š’“š’† š’‘š’“š’š’‡š’†š’”š’”š’Šš’š’š’‚š’ š’š’ š’‚š’š’š š’Žš’‚š’•š’•š’†š’“š’” š’“š’†š’ˆš’‚š’“š’…š’Šš’š’ˆ š’šš’š’–š’“ š’‰š’†š’‚š’š’•š’‰ š’š’“ š’š’ š’‚š’š’š š’š’‘š’Šš’š’Šš’š’š’” š’†š’™š’‘š’“š’†š’”š’”š’†š’… š’˜š’Šš’•š’‰š’Šš’ š’•š’‰š’Šš’” š’˜š’†š’ƒš’”š’Šš’•š’†,

š‘»š’‰š’† š’Šš’š’‡š’š’“š’Žš’‚š’•š’Šš’š’ š’‘š’“š’š’—š’Šš’…š’†š’… š’˜š’Šš’•š’‰š’Šš’ š’•š’‰š’Šš’” š’˜š’†š’ƒš’”š’Šš’•š’†, š’—š’Šš’…š’†š’š’”, š’•š’†š’”š’•š’Šš’Žš’š’š’Šš’‚š’š’”, š’š’“ š’ƒš’š’š’ˆ š’‚š’“š’† š’ƒš’†š’š’Šš’†š’—š’†š’… š’•š’ š’ƒš’† š’‚š’„š’„š’–š’“š’‚š’•š’† š’ƒš’‚š’”š’†š’… š’š’ š’•š’‰š’† š’ƒš’†š’”š’• š’‹š’–š’…š’ˆš’†š’Žš’†š’š’• š’š’‡ š’•š’‰š’† š’‚š’–š’•š’‰š’š’“(š’Žš’†) š’ƒš’–š’• š’•š’‰š’† š’“š’†š’‚š’…š’†š’“ š’Šš’” š’“š’†š’”š’‘š’š’š’”š’Šš’ƒš’š’† š’‡š’š’“ š’„š’š’š’”š’–š’š’•š’Šš’š’ˆ š’˜š’Šš’•š’‰ š’•š’‰š’†š’Šš’“ š’š’˜š’ š’‰š’†š’‚š’š’•š’‰ š’‘š’“š’š’‡š’†š’”š’”š’Šš’š’š’‚š’ š’š’“ š’Šš’š’…š’†š’‘š’†š’š’…š’†š’š’• š’š’–š’•š’“š’Šš’•š’Šš’š’š’Šš’”š’• š’š’ š’‚š’š’š š’Žš’‚š’•š’•š’†š’“š’” š’“š’‚š’Šš’”š’†š’… š’˜š’Šš’•š’‰š’Šš’.
š‘°, š‘ŗš’–š’”š’‚š’ š‘Æš’‚š’š’š’š’“š’‚š’, š’‚š’” š’•š’‰š’† š’š’˜š’š’†š’“ š’š’‡ š’•š’‰š’Šš’” š’˜š’†š’ƒš’”š’Šš’•š’† š’…š’Šš’”š’„š’š’‚š’Šš’Ž š’‚š’š’š š’š’Šš’‚š’ƒš’Šš’š’Šš’•š’š š’š’“ š’š’š’”š’” š’Šš’ š’„š’š’š’š’†š’„š’•š’Šš’š’ š’˜š’Šš’•š’‰ š’•š’‰š’† š’†š’™š’†š’“š’„š’Šš’”š’†š’”, š’š’‘š’Šš’š’Šš’š’š’”, š’‚š’š’… š’‚š’…š’—š’Šš’„š’† š’†š’™š’‘š’“š’†š’”š’”š’†š’… š’š’ š’•š’‰š’Šš’” š’”š’Šš’•š’†. š‘° š’‚š’Ž š’š’š’• š’‚ š’š’Šš’„š’†š’š’”š’†š’… š’š’–š’•š’“š’Šš’•š’Šš’š’š’Šš’”š’•, š’š’“ š’†š’™š’‘š’†š’“š’• š’Šš’ š’‚š’š’š š’‰š’†š’‚š’š’•š’‰š’„š’‚š’“š’† š’‡š’Šš’†š’š’….

š‘Æš’†š’‚š’š’•š’‰š’„š’‚š’“š’† š’Šš’š’‡š’š’“š’Žš’‚š’•š’Šš’š’ š’„š’‰š’‚š’š’ˆš’†š’” š’“š’‚š’‘š’Šš’…š’š’š. š‘»š’‰š’†š’“š’†š’‡š’š’“š’†, š’”š’š’Žš’† š’Šš’š’‡š’š’“š’Žš’‚š’•š’Šš’š’ š’˜š’Šš’•š’‰š’Šš’ š’•š’‰š’Šš’” š’˜š’†š’ƒš’”š’Šš’•š’†, š’—š’Šš’…š’†š’š’”, š’•š’†š’”š’•š’Šš’Žš’š’š’Šš’‚š’š’”, š’š’“ š’ƒš’š’š’ˆ š’Žš’‚š’š š’ƒš’† š’š’–š’• š’š’‡ š’…š’‚š’•š’† š’š’“ š’†š’—š’†š’ š’‘š’š’”š’”š’Šš’ƒš’š’š š’Šš’š’‚š’„š’„š’–š’“š’‚š’•š’† š’‚š’š’… š’†š’“š’“š’š’š’†š’š’–š’”. š‘° š’…š’ š’š’š’• š’‚š’”š’”š’–š’Žš’† š’‚š’š’š š’š’Šš’‚š’ƒš’Šš’š’Šš’•š’š š’‡š’š’“ š’•š’‰š’† š’Šš’š’‡š’š’“š’Žš’‚š’•š’Šš’š’ š’„š’š’š’•š’‚š’Šš’š’†š’… š’˜š’Šš’•š’‰š’Šš’ š’•š’‰š’Šš’” š’˜š’†š’ƒš’”š’Šš’•š’†, š’—š’Šš’…š’†š’š’”, š’•š’†š’”š’•š’Šš’Žš’š’š’Šš’‚š’š’”, š’š’“ š’ƒš’š’š’ˆ š’ƒš’† š’Šš’• š’…š’Šš’“š’†š’„š’•, š’Šš’š’…š’Šš’“š’†š’„š’•, š’„š’š’š’”š’†š’’š’–š’†š’š’•š’Šš’‚š’, š’”š’‘š’†š’„š’Šš’‚š’, š’†š’™š’†š’Žš’‘š’š’‚š’“š’š, š’š’“ š’š’•š’‰š’†š’“ š’…š’‚š’Žš’‚š’ˆš’†š’”.

š‘·š’š’†š’‚š’”š’† š’”š’†š’† š’šš’š’–š’“ š’‘š’‰š’šš’”š’Šš’„š’Šš’‚š’ š’ƒš’†š’‡š’š’“š’† š’„š’‰š’‚š’š’ˆš’Šš’š’ˆ š’šš’š’–š’“ š’…š’Šš’†š’•, š’š’“ š’•š’‚š’Œš’Šš’š’ˆ š’‚š’š’š š’”š’–š’‘š’‘š’š’†š’Žš’†š’š’•š’” š’š’‡ š’‚š’š’š š’Œš’Šš’š’….

š‘Øš’š’š š’‚š’š’… š’‚š’š’ š’‘š’“š’š’…š’–š’„š’• š’š’‚š’Žš’†š’” š’“š’†š’‡š’†š’“š’†š’š’„š’†š’… š’˜š’Šš’•š’‰š’Šš’ š’•š’‰š’Šš’” š’˜š’†š’ƒš’”š’Šš’•š’†, š’—š’Šš’…š’†š’š’”, š’•š’†š’”š’•š’Šš’Žš’š’š’Šš’‚š’š’”, š’š’“ š’ƒš’š’š’ˆ š’‚š’“š’† š’„š’š’‘š’šš’“š’Šš’ˆš’‰š’•š’†š’… š’‚š’š’… š’•š’“š’‚š’…š’†š’Žš’‚š’“š’Œš’†š’… š’ƒš’š š’•š’‰š’†š’Šš’“ š’“š’†š’”š’‘š’†š’„š’•š’Šš’—š’† š’š’˜š’š’†š’“š’”. š‘µš’š’š’† š’š’‡ š’•š’‰š’†š’”š’† š’š’˜š’š’†š’“š’” š’‰š’‚š’—š’† š’”š’‘š’š’š’”š’š’“š’†š’…, š’‚š’–š’•š’‰š’š’“š’Šš’›š’†š’…, š’†š’š’…š’š’“š’”š’†š’…, š’š’“ š’‚š’‘š’‘š’“š’š’—š’†š’… š’•š’‰š’Šš’” š’˜š’†š’ƒš’”š’Šš’•š’†, š’—š’Šš’…š’†š’š’”, š’•š’†š’”š’•š’Šš’Žš’š’š’Šš’‚š’š’”, š’š’“ š’ƒš’š’š’ˆ.

š‘Øš’š’˜š’‚š’šš’” š’“š’†š’‚š’… š’‚š’š’ š’Šš’š’‡š’š’“š’Žš’‚š’•š’Šš’š’ š’‘š’“š’š’—š’Šš’…š’†š’… š’ƒš’š š’•š’‰š’† š’Žš’‚š’š’–š’‡š’‚š’„š’•š’–š’“š’†š’“š’”ā€™ š’‘š’“š’š’…š’–š’„š’• š’š’‚š’ƒš’†š’š’” š’ƒš’†š’‡š’š’“š’† š’–š’”š’Šš’š’ˆ š’•š’‰š’†š’Šš’“ š’‘š’“š’š’…š’–š’„š’•š’”. š‘»š’‰š’Šš’” š’˜š’†š’ƒš’”š’Šš’•š’† š’š’š’“ š’•š’‰š’† š’‚š’–š’•š’‰š’š’“š’” š’š’‡ š’Šš’•š’” š’—š’Šš’…š’†š’š’”, š’•š’†š’”š’•š’Šš’Žš’š’š’Šš’‚š’š’”, š’š’“ š’ƒš’š’š’ˆ š’‚š’“š’† š’“š’†š’”š’‘š’š’š’”š’Šš’ƒš’š’† š’‡š’š’“ š’„š’š’‚š’Šš’Žš’” š’Žš’‚š’…š’† š’ƒš’š š’‘š’“š’š’…š’–š’„š’• š’Žš’‚š’š’–š’‡š’‚š’„š’•š’–š’“š’†š’“š’”. š‘»š’‰š’† š’”š’•š’‚š’•š’†š’Žš’†š’š’•š’” š’Žš’‚š’…š’† š’˜š’Šš’•š’‰š’Šš’ š’•š’‰š’Šš’” š’˜š’†š’ƒš’”š’Šš’•š’†, š’—š’Šš’…š’†š’š’”, š’•š’†š’”š’•š’Šš’Žš’š’š’Šš’‚š’š’”, š’š’“ š’ƒš’š’š’ˆ š’‰š’‚š’—š’† š’š’š’• š’ƒš’†š’†š’ š’†š’—š’‚š’š’–š’‚š’•š’†š’… š’ƒš’š š’•š’‰š’† š‘­š’š’š’… š’‚š’š’… š‘«š’“š’–š’ˆ š‘Øš’…š’Žš’Šš’š’Šš’”š’•š’“š’‚š’•š’Šš’š’.

š‘°š’‡ š’šš’š’– š’‚š’“š’† š’‚š’ š’š’˜š’š’†š’“ š’š’‡ š’Šš’š’•š’†š’š’š’†š’„š’•š’–š’‚š’ š’‘š’“š’š’‘š’†š’“š’•š’š š’˜š’‰š’ š’ƒš’†š’š’Šš’†š’—š’†š’” š’šš’š’–š’“ š’Žš’‚š’•š’†š’“š’Šš’‚š’/š’„š’š’š’•š’†š’š’• š’‰š’‚š’” š’ƒš’†š’†š’ š’“š’†š’‘š’“š’š’…š’–š’„š’†š’…, š’‘š’š’”š’•š’†š’… š’š’“ š’…š’Šš’”š’•š’“š’Šš’ƒš’–š’•š’†š’… š’š’ š’š’–š’“ š’˜š’†š’ƒš’”š’Šš’•š’† š’Šš’ š’‚ š’Žš’‚š’š’š’†š’“ š’•š’‰š’‚š’• š’Šš’” š’Šš’ š’—š’Šš’š’š’‚š’•š’Šš’š’ š’š’‡ š’šš’š’–š’“ š’“š’Šš’ˆš’‰š’•š’”, š’‘š’š’†š’‚š’”š’† š’Šš’š’‡š’š’“š’Ž š’ƒš’š š’†š’Žš’‚š’Šš’ š’•š’: š’“š’–š’š’š’Šš’š’ˆš’•š’š’›š’†š’@š’šš’‚š’‰š’š’.š’„š’š’Ž š‘·š’š’†š’‚š’”š’† š’Šš’š’„š’š’–š’…š’† š’•š’‰š’† š’‡š’š’š’š’š’˜š’Šš’š’ˆ š’Šš’š’‡š’š’“š’Žš’‚š’•š’Šš’š’ š’Šš’ š’šš’š’–š’“ š’š’š’•š’Šš’„š’†: š’…š’†š’•š’‚š’Šš’š’†š’… š’…š’†š’”š’„š’“š’Šš’‘š’•š’Šš’š’ š’š’‡ š’•š’‰š’† š’‚š’š’š’†š’ˆš’†š’… š’Šš’š’‡š’“š’Šš’š’ˆš’†š’Žš’†š’š’•, š’…š’†š’”š’„š’“š’Šš’‘š’•š’Šš’š’ š’š’‡ š’•š’‰š’† š’š’š’„š’‚š’•š’Šš’š’ š’š’ š’š’–š’“ š’˜š’†š’ƒš’”š’Šš’•š’† š’š’‡ š’•š’‰š’† š’‚š’š’š’†š’ˆš’†š’… š’Šš’š’‡š’“š’Šš’š’ˆš’†š’Žš’†š’š’•, š’šš’š’–š’“ š’„š’š’š’•š’‚š’„š’• š’Šš’š’‡š’š’“š’Žš’‚š’•š’Šš’š’ š’˜š’‰š’Šš’„š’‰ š’˜š’Šš’š’ š’Šš’š’„š’š’–š’…š’† š’šš’š’–š’“ š’š’‚š’Žš’†, š’‚š’…š’…š’“š’†š’”š’”, š’—š’‚š’š’Šš’… š’•š’†š’š’†š’‘š’‰š’š’š’† š’š’–š’Žš’ƒš’†š’“ š’‚š’š’… š’Šš’‡ š’‚š’—š’‚š’Šš’š’‚š’ƒš’š’†, š’šš’š’–š’“ š’†š’Žš’‚š’Šš’ š’‚š’…š’…š’“š’†š’”š’”, š’‚ š’”š’•š’‚š’•š’†š’Žš’†š’š’• š’ƒš’š š’šš’š’– š’Šš’š’…š’Šš’„š’‚š’•š’Šš’š’ˆ š’•š’‰š’‚š’• š’šš’š’– š’‰š’‚š’—š’† š’‚ š’ˆš’š’š’… š’‡š’‚š’Šš’•š’‰ š’ƒš’†š’š’Šš’†š’—š’† š’•š’‰š’‚š’• š’•š’‰š’† š’‚š’š’š’†š’ˆš’†š’… š’Šš’š’‡š’“š’Šš’š’ˆš’†š’Žš’†š’š’• š’Šš’” š’š’š’• š’‚š’ š’‚š’–š’•š’‰š’š’“š’Šš’›š’†š’… š’–š’”š’† š’ƒš’š š’•š’‰š’† š’„š’š’‘š’šš’“š’Šš’ˆš’‰š’• š’š’˜š’š’†š’“š’”, š’Šš’•š’” š’‚š’ˆš’†š’š’•, š’š’Šš’„š’†š’š’„š’š’“ š’š’“ š’•š’‰š’† š’š’‚š’˜ š’‚š’š’… š’‚ š’”š’•š’‚š’•š’†š’Žš’†š’š’• š’ƒš’š š’šš’š’–, š’”š’˜š’š’“š’ š’•š’ š’ƒš’†š’‡š’š’“š’† š’‚ š’š’š’•š’‚š’“š’š š’‘š’–š’ƒš’š’Šš’„, š’•š’‰š’‚š’• š’•š’‰š’† š’Šš’š’‡š’š’“š’Žš’‚š’•š’Šš’š’ š’Šš’ š’šš’š’–š’“ š’š’š’•š’Šš’„š’† š’Šš’” š’‚š’„š’„š’–š’“š’‚š’•š’† š’‚š’š’… š’•š’‰š’‚š’• š’šš’š’– š’‚š’“š’† š’‚š’–š’•š’‰š’š’“š’Šš’›š’†š’… š’•š’ š’‚š’„š’• š’Šš’ š’“š’†š’š’‚š’•š’Šš’š’ š’•š’ š’”š’–š’„š’‰ š’‚š’š’š’†š’ˆš’†š’… š’—š’Šš’š’š’‚š’•š’Šš’š’ š’‚š’š’… š’˜š’‰š’‚š’• š’‚š’–š’•š’‰š’š’“š’Šš’›š’†š’” š’šš’š’– š’•š’ š’”š’ š’‚š’„š’• š’‚š’š’… š’‚š’ š’‚š’„š’•š’–š’‚š’ š’”š’Šš’ˆš’š’‚š’•š’–š’“š’† š’š’‡ š’•š’‰š’† š’„š’š’‘š’šš’“š’Šš’ˆš’‰š’• š’š’˜š’š’†š’“ š’š’“ š’”š’š’Žš’†š’š’š’† š’‚š’–š’•š’‰š’š’“š’Šš’›š’†š’… š’•š’ š’‚š’„š’• š’š’ š’•š’‰š’†š’Šš’“ š’ƒš’†š’‰š’‚š’š’‡ š’•š’ š’‚š’”š’”š’†š’• š’”š’–š’„š’‰ š’‚š’š’š’†š’ˆš’†š’… š’—š’Šš’š’š’‚š’•š’Šš’š’, š’‚š’š’… š’•š’ š’”š’–š’ƒš’Žš’Šš’• š’”š’–š’„š’‰ š’”š’•š’‚š’•š’†š’Žš’†š’š’• š’“š’†š’ˆš’‚š’“š’…š’Šš’š’ˆ š’•š’‰š’† š’‚š’š’š’†š’ˆš’†š’… š’Šš’š’‡š’“š’Šš’š’ˆš’†š’Žš’†š’š’•.


š‘Øš’“š’ƒš’š’š’š’†

š‘«š‘°š‘ŗš‘Ŗš‘³š‘Øš‘°š‘“š‘¬š‘¹: š‘»š‘Æš‘¬š‘¹š‘¬ š‘Øš‘¹š‘¬ š‘µš‘¶ š‘®š‘¼š‘Øš‘¹š‘Øš‘µš‘»š‘¬š‘¬š‘ŗ š‘¹š‘¬š‘®š‘Øš‘¹š‘«š‘°š‘µš‘® š‘°š‘µš‘Ŗš‘¶š‘“š‘¬, š‘Øš‘µš‘« š‘»š‘Æš‘¬ š‘ŗš‘¼š‘Ŗš‘Ŗš‘¬š‘ŗš‘ŗ š‘¶š‘¹ š‘­š‘Øš‘°š‘³š‘¼š‘¹š‘¬ š‘¶š‘­ š‘¬š‘Øš‘Ŗš‘Æ š‘Øš‘¹š‘©š‘¶š‘µš‘µš‘¬ š‘°š‘µš‘«š‘¬š‘·š‘¬š‘µš‘«š‘¬š‘µš‘» š‘Ŗš‘¶š‘µš‘ŗš‘¼š‘³š‘»š‘Øš‘µš‘», š‘³š‘°š‘²š‘¬ š‘Øš‘µš’€ š‘¶š‘»š‘Æš‘¬š‘¹ š‘©š‘¼š‘ŗš‘°š‘µš‘¬š‘ŗš‘ŗ, š‘«š‘¬š‘·š‘¬š‘µš‘«š‘ŗ š‘¶š‘µ š‘¬š‘Øš‘Ŗš‘Æ š‘Øš‘¹š‘©š‘¶š‘µš‘µš‘¬ š‘°š‘µš‘«š‘¬š‘·š‘¬š‘µš‘«š‘¬š’“š‘µš‘» š‘Ŗš‘¶š‘µš‘ŗš‘¼š‘³š‘»š‘Øš‘µš‘»’š‘ŗ š‘¶š‘¾š‘µ š‘ŗš‘²š‘°š‘³š‘³š‘ŗ š‘Øš‘µš‘« š‘·š‘¬š‘¹š‘ŗš‘¶š‘µš‘Øš‘³ š‘¬š‘­š‘­š‘¶š‘¹š‘». š’€š‘¶š‘¼ š‘ŗš‘Æš‘¶š‘¼š‘³š‘« š‘µš‘¶š‘» š‘¹š‘¬š‘³š’€ š‘¶š‘µ š‘»š‘Æš‘¬ š‘¹š‘¬š‘ŗš‘¼š‘³š‘»š‘ŗ š‘¶š‘­ š‘¶š‘»š‘Æš‘¬š‘¹ š‘Øš‘¹š‘©š‘¶š‘µš‘µš‘¬ š‘°š‘µš‘«š‘¬š‘·š‘¬š‘µš‘«š‘¬š‘µš‘» š‘Ŗš‘¶š‘µš‘ŗš‘¼š‘³š‘»š‘Øš‘µš‘»š‘ŗ š‘Øš‘ŗ š‘Øš‘µ š‘°š‘µš‘«š‘°š‘Ŗš‘Øš‘»š‘°š‘¶š‘µ š‘¶š‘­ š‘¾š‘Æš‘Øš‘» š’€š‘¶š‘¼ š‘ŗš‘Æš‘¶š‘¼š‘³š‘« š‘¬š‘暝‘·š‘¬š‘Ŗš‘» š‘»š‘¶ š‘¬š‘Øš‘¹š‘µ. š‘Øš‘Ŗš‘»š‘¼š‘Øš‘³ š‘­š‘°š‘µš‘Øš‘µš‘Ŗš‘°š‘Øš‘³ š‘¹š‘¬š‘ŗš‘¼š‘³š‘»š‘ŗ š‘¶š‘­ š‘Øš‘³š‘³ š‘Øš‘¹š‘©š‘¶š‘µš‘µš‘¬ š‘°š‘µš‘«š‘¬š‘·š‘¬š‘µš‘«š‘¬š‘µš‘» š‘Ŗš‘¶š‘µš‘ŗš‘¼š‘³š‘»š‘Øš‘µš‘»š‘ŗ š‘­š‘¶š‘¹ š‘»š‘Æš‘¬ š‘·š‘¹š‘¬š‘Ŗš‘¬š‘«š‘°š‘µš‘® š’€š‘¬š‘Øš‘¹ š‘Øš‘¹š‘¬ š‘Ŗš‘¶š‘µš‘»š‘Øš‘°š‘µš‘¬š‘« š‘°š‘µ š‘Øš‘¹š‘©š‘¶š‘µš‘µš‘¬’š‘ŗ š‘°š‘µš‘«š‘¬š‘·š‘¬š‘µš‘«š‘¬š‘µš‘» š‘Ŗš‘¶š‘µš‘ŗš‘¼š‘³š‘»š‘Øš‘µš‘» š‘Ŗš‘¶š‘“š‘·š‘¬š‘µš‘ŗš‘Øš‘»š‘°š‘¶š‘µ š‘ŗš‘¼š‘“š‘“š‘Øš‘¹š’€. š’€š‘¶š‘¼ š‘“š‘Øš’€ š‘½š‘°š‘¬š‘¾ š‘»š‘Æš‘¬ š‘Øš‘¹š‘©š‘¶š‘µš‘µš‘¬ š‘°š‘µš‘«š‘¬š‘·š‘¬š‘µš‘«š‘¬š‘µš‘» š‘Ŗš‘¶š‘µš‘ŗš‘¼š‘³š‘»š‘Øš‘µš‘» š‘Ŗš‘¶š‘“š‘·š‘¬š‘µš‘ŗš‘Øš‘»š‘°š‘¶š‘µ š‘ŗš‘¼š‘“š‘“š‘Øš‘¹š’€ š‘¶š‘µ š‘Øš‘¹š‘©š‘¶š‘µš‘µš‘¬’š‘ŗ š‘¶š‘­š‘­š‘°š‘Ŗš‘°š‘Øš‘³ š‘¾š‘¬š‘©š‘ŗš‘°š‘»š‘¬ š‘Øš‘» š‘Øš‘¹š‘©š‘¶š‘µš‘µš‘¬.š‘Ŗš‘¶š‘“ > š‘±š‘¶š‘°š‘µ š‘Øš‘¹š‘©š‘¶š‘µš‘µš‘¬ > š‘Ŗš‘¶š‘“š‘·š‘¬š‘µš‘ŗš‘Øš‘»š‘°š‘¶š‘µ & š‘©š‘¬š‘µš‘¬š‘­š‘°š‘»š‘ŗ.

š‘µš‘¶š‘»š‘¬: “š‘»š’‰š’† š’“š’†š’”š’š’–š’“š’„š’†š’” š’š’Šš’š’Œš’†š’… š’•š’ š’ƒš’š’š’ˆ š’‰š’‚š’—š’† š’š’š’• š’ƒš’†š’†š’ š’“š’†š’—š’Šš’†š’˜š’†š’… š’ƒš’š š‘Øš’“š’ƒš’š’š’š’† š‘°š’š’•š’†š’“š’š’‚š’•š’Šš’š’š’‚š’ š’‚š’š’… š’š’ š’†š’š’…š’š’“š’”š’†š’Žš’†š’š’• š’š’“ š’‚š’‘š’‘š’“š’š’—š’‚š’ š’š’‡ š’•š’‰š’† š’„š’š’š’•š’†š’š’•
š’Šš’” š’”š’•š’‚š’•š’†š’… š’š’“ š’Šš’Žš’‘š’š’Šš’†š’….”

š‘Øš’“š’ƒš’š’š’š’† 30 š‘«š’‚š’šš’” š‘»š’ š‘Æš’†š’‚š’š’•š’‰š’š š‘³š’Šš’—š’Šš’š’ˆ š’‚š’š’… 30 š‘«š’‚š’šš’” š‘»š’ š‘³š’š’—š’† š‘»š’‰š’† š‘ŗš’Œš’Šš’ š’€š’š’–’š’“š’† š‘°š’ š‘Ŗš’‰š’‚š’š’š’†š’š’ˆš’†š’”/š‘·š’“š’š’ˆš’“š’‚š’Žš’”
š‘«š’Šš’”š’„š’š’‚š’Šš’Žš’†š’“: š‘»š’‰š’†š’“š’† š’‚š’“š’† š’š’ š’ˆš’–š’‚š’“š’‚š’š’•š’†š’†š’” š’š’“ š’„š’š’‚š’Šš’Žš’” š’š’‡ š’„š’–š’“š’Šš’š’ˆ š’‰š’†š’‚š’š’•š’‰ š’Šš’”š’”š’–š’†š’” š’‚š’š’… š’†š’—š’†š’“š’šš’š’š’†’š’” š’“š’†š’”š’–š’š’•š’” š’˜š’Šš’š’ š’—š’‚š’“š’š.

š‘·š’š’†š’‚š’”š’† š’š’š’•š’† š’•š’‰š’‚š’• š’˜š’† š’‚š’“š’† š’š’š’• š’š’Šš’„š’†š’š’”š’†š’… š’Žš’†š’…š’Šš’„š’‚š’ š’‘š’“š’š’‡š’†š’”š’”š’Šš’š’š’‚š’š’”. š‘¾š’† š’…š’ š’š’š’• š’…š’Šš’‚š’ˆš’š’š’”š’†, š’•š’“š’†š’‚š’•, š’š’“ š’‘š’“š’†š’”š’„š’“š’Šš’ƒš’† š’‡š’š’“ š’‚š’š’š š’Šš’š’š’š’†š’”š’” š’š’“ š’‰š’†š’‚š’š’•š’‰ š’Šš’”š’”š’–š’†. š‘»š’‰š’† š’Šš’š’‡š’š’“š’Žš’‚š’•š’Šš’š’ š’š’“ š’‚š’…š’—š’Šš’„š’† š’‘š’“š’š’—š’Šš’…š’†š’… š’‰š’†š’“š’† š’”š’‰š’š’–š’š’… š’š’š’• š’ƒš’† š’„š’š’š’”š’•š’“š’–š’†š’… š’‚š’” š’Žš’†š’…š’Šš’„š’‚š’ š’‚š’…š’—š’Šš’„š’†. š‘°š’‡ š’šš’š’– š’„š’‰š’š’”š’† š’•š’ š’–š’”š’† š’‚š’š’š š’š’‡ š’•š’‰š’† š’š’‚š’•š’–š’“š’‚š’ š’“š’†š’Žš’†š’…š’Šš’†š’” š’š’“ š’‚š’…š’—š’Šš’„š’† š’…š’Šš’”š’„š’–š’”š’”š’†š’… š’‰š’†š’“š’†, š’šš’š’– š’˜š’Šš’š’ š’ƒš’† š’•š’‚š’Œš’Šš’š’ˆ š’“š’†š’”š’‘š’š’š’”š’Šš’ƒš’Šš’š’Šš’•š’š š’‡š’š’“ š’šš’š’–š’“ š’š’˜š’ š’‰š’†š’‚š’š’•š’‰ š’‚š’š’… š’˜š’†š’š’š’š’†š’”š’”. š‘»š’‰š’† š’”š’•š’‚š’•š’†š’Žš’†š’š’•š’” š’‚š’š’… š’Šš’š’‡š’š’“š’Žš’‚š’•š’Šš’š’ š’Šš’ š’•š’‰š’Šš’” š’„š’š’–š’“š’”š’† š’‰š’‚š’—š’† š’š’š’• š’ƒš’†š’†š’ š’†š’—š’‚š’š’–š’‚š’•š’†š’… š’ƒš’š š’•š’‰š’† š‘¼.š‘ŗ. š‘­š’š’š’… š’‚š’š’… š‘«š’“š’–š’ˆ š‘Øš’…š’Žš’Šš’š’Šš’”š’•š’“š’‚š’•š’Šš’š’.
š’€š’š’–š’“ š’‘š’“š’š’ˆš’“š’‚š’Ž š’‚š’…š’Žš’Šš’š’Šš’”š’•š’“š’‚š’•š’š’“, š’„š’š’‚š’„š’‰, š‘Øš’“š’ƒš’š’š’š’† š‘°š’š’…š’†š’‘š’†š’š’…š’†š’š’• š‘Ŗš’š’š’”š’–š’š’•š’‚š’š’•, š’‚š’š’… š‘Øš’“š’ƒš’š’š’š’† š‘°š’š’•š’†š’“š’š’‚š’•š’Šš’š’š’‚š’, š’”š’‰š’‚š’š’ š’š’š’• š’ƒš’† š’‰š’†š’š’… š’š’Šš’‚š’ƒš’š’† š’š’“ š’“š’†š’”š’‘š’š’š’”š’Šš’ƒš’š’† š’‡š’š’“ š’‚š’š’š š’Žš’Šš’”š’–š’š’…š’†š’“š’”š’•š’‚š’š’…š’Šš’š’ˆ š’š’“ š’Žš’Šš’”š’–š’”š’† š’š’‡ š’•š’‰š’† š’Šš’š’‡š’š’“š’Žš’‚š’•š’Šš’š’ š’„š’š’š’•š’‚š’Šš’š’†š’… š’š’ š’•š’‰š’Šš’” š’ƒš’š’š’ˆ, š‘­š’‚š’„š’†š’ƒš’š’š’Œ š’‘š’‚š’ˆš’†, š’š’“ š’‚š’”š’”š’š’„š’Šš’‚š’•š’†š’… š’ˆš’“š’š’–š’‘š’” š’š’“ š’‡š’š’“ š’‚š’š’š š’š’š’”š’”, š’…š’‚š’Žš’‚š’ˆš’†, š’š’“ š’Šš’š’‹š’–š’“š’š š’„š’‚š’–š’”š’†š’… š’š’“ š’‚š’š’š’†š’ˆš’†š’… š’•š’ š’ƒš’† š’„š’‚š’–š’”š’†š’… š’…š’Šš’“š’†š’„š’•š’š’š š’š’“ š’Šš’š’…š’Šš’“š’†š’„š’•š’š’š š’ƒš’š š’‚š’š’š š’•š’“š’†š’‚š’•š’Žš’†š’š’•, š’‚š’„š’•š’Šš’š’, š’š’“ š’‚š’‘š’‘š’š’Šš’„š’‚š’•š’Šš’š’ š’š’‡ š’‚š’š’š š’‡š’š’š’…, š’”š’–š’‘š’‘š’š’†š’Žš’†š’š’• š’š’“ š’‡š’š’š’… š’”š’š’–š’“š’„š’† š’…š’Šš’”š’„š’–š’”š’”š’†š’….

š‘Øš’š’ š’•š’‰š’† š’•š’†š’”š’•š’Šš’Žš’š’š’Šš’‚š’š’” š’Šš’š’„š’š’–š’…š’†š’… š’š’ š’š’–š’“ š’˜š’†š’ƒš’”š’Šš’•š’†š’”, š’‘š’“š’š’ˆš’“š’‚š’Žš’”, š’‘š’“š’š’…š’–š’„š’•š’” š’‚š’š’…/š’š’“ š’”š’†š’“š’—š’Šš’„š’†š’” š’‚š’“š’† š’“š’†š’‚š’ š’˜š’š’“š’š’… š’†š’™š’‚š’Žš’‘š’š’†š’” š’‚š’š’… š’”š’•š’š’“š’Šš’†š’” š’š’‡ š’š’•š’‰š’†š’“ š’‘š’†š’š’‘š’š’†ā€™š’” š’†š’™š’‘š’†š’“š’Šš’†š’š’„š’†š’” š’˜š’Šš’•š’‰ š’š’–š’“ š’‘š’“š’š’ˆš’“š’‚š’Žš’”, š’‘š’“š’š’…š’–š’„š’•š’” š’‚š’š’…/š’š’“ š’”š’†š’“š’—š’Šš’„š’†š’”. š‘©š’–š’• š’•š’‰š’†š’š š’‚š’“š’† š’š’š’• š’Šš’š’•š’†š’š’…š’†š’… š’•š’ š’”š’†š’“š’—š’† š’‚š’” š’‚ š’ˆš’–š’‚š’“š’‚š’š’•š’†š’† š’•š’‰š’‚š’• š’šš’š’– š’˜š’Šš’š’ š’‚š’„š’‰š’Šš’†š’—š’† š’”š’‚š’Žš’† š’š’“ š’”š’Šš’Žš’Šš’š’‚š’“ š’“š’†š’”š’–š’š’•š’”. š‘¬š’‚š’„š’‰ š’Šš’š’…š’Šš’—š’Šš’…š’–š’‚š’ā€™š’” š’‘š’†š’“š’‡š’š’“š’Žš’‚š’š’„š’† š’Šš’” š’…š’Šš’‡š’‡š’†š’“š’†š’š’• š’‚š’š’… š’šš’š’–š’“ š’“š’†š’”š’–š’š’•š’” š’˜š’Šš’š’ š’—š’‚š’“š’š š’‚š’„š’„š’š’“š’…š’Šš’š’ˆš’š’š.

š’€š’š’– š’‚š’“š’† š’†š’š’„š’š’–š’“š’‚š’ˆš’†š’… š’•š’ š’‘š’†š’“š’‡š’š’“š’Ž š’šš’š’–š’“ š’š’˜š’ š’…š’–š’† š’…š’Šš’š’Šš’ˆš’†š’š’„š’† š’‚š’š’… š’“š’†š’”š’†š’‚š’“š’„š’‰ š’‚š’š’… š’‚š’“š’† š’”š’š’š’†š’š’š š’“š’†š’”š’‘š’š’š’”š’Šš’ƒš’š’† š’‡š’š’“ š’šš’š’–š’“ š’†š’‚š’“š’š’Šš’š’ˆš’” š’‚š’š’… š’“š’†š’”š’–š’š’•š’”. š’€š’š’–š’“ š’†š’‚š’“š’š’Šš’š’ˆ š’‘š’š’•š’†š’š’•š’Šš’‚š’ š’‚š’š’… š’“š’†š’”š’–š’š’•š’” š’‚š’“š’† š’„š’š’š’•š’Šš’š’ˆš’†š’š’• š’–š’‘š’š’ š’šš’š’–š’“ š’‘š’†š’“š’”š’š’š’‚š’ š’„š’Šš’“š’„š’–š’Žš’”š’•š’‚š’š’„š’†š’”, š’‚š’ƒš’Šš’š’Šš’•š’Šš’†š’”, š’†š’™š’‘š’†š’“š’Šš’†š’š’„š’† š’‚š’š’… š’”š’Œš’Šš’š’š’”. š‘»š’‰š’†š’“š’†š’‡š’š’“š’†, š’šš’š’– š’‚š’ˆš’“š’†š’† š’š’š’• š’•š’ š’‰š’š’š’… š’–š’” š’‚š’š’…/š’š’“ š’š’–š’“ š’š’‡š’‡š’Šš’„š’†š’“š’”, š’†š’Žš’‘š’š’š’šš’†š’†š’”, š’”š’–š’„š’„š’†š’”š’”š’š’“š’”, š’”š’‰š’‚š’“š’†š’‰š’š’š’…š’†š’“š’”, š’‹š’š’Šš’š’• š’—š’†š’š’•š’–š’“š’† š’‘š’‚š’“š’•š’š’†š’“š’” š’š’“ š’‚š’š’šš’š’š’† š’†š’š’”š’† š’˜š’š’“š’Œš’Šš’š’ˆ š’˜š’Šš’•š’‰ š’–š’” š’š’Šš’‚š’ƒš’š’† š’‡š’š’“ š’‚š’š’š š’š’‡ š’šš’š’–š’“ š’”š’–š’„š’„š’†š’”š’”š’†š’” š’š’“ š’‡š’‚š’Šš’š’–š’“š’†š’” š’…š’Šš’“š’†š’„š’•š’š’š š’š’“ š’Šš’š’…š’Šš’“š’†š’„š’•š’š’š š’“š’†š’š’‚š’•š’†š’… š’•š’ š’•š’‰š’† š’Šš’š’‡š’š’“š’Žš’‚š’•š’Šš’š’, š’“š’†š’‘š’š’“š’•š’”, š’“š’†š’—š’Šš’†š’˜š’”, š’‘š’“š’š’…š’–š’„š’•š’” š’‚š’š’…/š’š’“ š’”š’†š’“š’—š’Šš’„š’†š’” š’‘š’“š’†š’”š’†š’š’•š’†š’… š’•š’ š’šš’š’– š’‰š’†š’“š’†.

š‘Øš’“š’ƒš’š’š’š’† š‘Ŗš’š’…š’† š‘¶š’‡ š‘¬š’•š’‰š’Šš’„š’”

š’œš“‡š’·š‘œš“ƒš“ƒš‘’ š“…š“‡š‘œš’¹š“Šš’øš“‰š“ˆ š’¶š“‡š‘’ š“ˆš‘œš“š’¹ š‘œš“ƒš“š“Ž š’¾š“ƒ š“‰š’½š‘’, š’°.š’®., š’žš’¶š“ƒš’¶š’¹š’¶, š’°š“ƒš’¾š“‰š‘’š’¹ š’¦š’¾š“ƒš‘”š’¹š‘œš“‚, š’œš“Šš“ˆš“‰š“‡š’¶š“š’¾š’¶, š’©š‘’š“Œ š’µš‘’š’¶š“š’¶š“ƒš’¹, š’Æš’¶š’¾š“Œš’¶š“ƒ, š’¶š“ƒš’¹ š’«š‘œš“š’¶š“ƒš’¹ š’¶š“‰ š“‰š’½š’¾š“ˆ š“‰š’¾š“‚š‘’. š’œš“ƒ š’¶š“ƒš“ƒš‘œš“Šš“ƒš’øš‘’š“‚š‘’š“ƒš“‰ š“Œš’¾š“š“ š’·š‘’ š’øš‘œš“‚š’¾š“ƒš‘” š“ˆš’½š‘œš“‡š“‰š“š“Ž š“‰š’½š’¶š“‰ š“Œš‘’ š“Œš’¾š“š“ š’·š‘’ š’¶š’¹š’¹š’¾š“ƒš‘” š’¢š‘’š“‡š“‚š’¶š“ƒš“Ž š“‰š‘œ š‘œš“Šš“‡ š“š’¾š“ˆš“‰ š“‹š‘’š“‡š“Ž š“ˆš‘œš‘œš“ƒ!

Thank you for visiting!