#Arbonne30 and Menopause Testimonials

76689012_1016466922054285_3605360981812707328_n.jpg
𝑱𝒆𝒂𝒏𝒏𝒂
𝑰 𝒉𝒂𝒅 𝒂 π’„π’π’Žπ’‘π’π’†π’•π’† π’‰π’šπ’”π’•π’†π’“π’†π’„π’•π’π’Žπ’š 𝒂𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆𝒓𝒆𝒇𝒐𝒓𝒆 π’”π’–π’“π’ˆπ’Šπ’„π’‚π’π’π’š π’Šπ’π’…π’–π’„π’†π’… π’Žπ’†π’π’π’‘π’‚π’–π’”π’†. 𝑰 𝒄𝒂𝒏𝒏𝒐𝒕 𝒕𝒆𝒍𝒍 π’šπ’π’– π’†π’π’π’–π’ˆπ’‰ 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 π’‰π’π’˜ π’•π’‰π’Šπ’” 𝒉𝒆𝒍𝒑𝒆𝒅 𝒃𝒂𝒍𝒂𝒏𝒄𝒆 π’Žπ’š π’‰π’π’“π’Žπ’π’π’†π’” 𝒂𝒏𝒅 π’”π’–π’ˆπ’‚π’“. π‘΄π’š π’‘π’“π’Šπ’Žπ’‚π’“π’š π’‘π’‰π’šπ’”π’Šπ’„π’Šπ’‚π’ π’”π’‚π’Šπ’… π’Šπ’• π’˜π’‚π’”π’β€™π’• π’‘π’π’”π’”π’Šπ’ƒπ’π’† 𝒃𝒖𝒕 𝑰 π’…π’Šπ’… π’Šπ’•!!!𝑨𝒍𝒔𝒐.. 𝒏𝒐 π’Žπ’π’“π’† 𝒉𝒐𝒕 𝒇𝒍𝒂𝒔𝒉𝒆𝒔 𝒐𝒓 π’†π’Žπ’π’•π’Šπ’π’π’‚π’ π’Žπ’π’π’… π’”π’˜π’Šπ’π’ˆπ’”. 𝑰 π’‚π’Ž 𝒏𝒐𝒕 π’•π’‚π’Œπ’Šπ’π’ˆ π’‚π’π’š π’‘π’“π’†π’”π’„π’“π’Šπ’‘π’•π’Šπ’π’ π’‰π’π’“π’Žπ’π’π’†π’” 𝒐𝒓 π’‚π’π’š 𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 π’Žπ’†π’…π’Šπ’„π’‚π’•π’Šπ’π’. 𝑰 π’˜π’‚π’” 𝒂𝒃𝒍𝒆 𝒕𝒐 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒉𝒐𝒔𝒆 π’…π’Šπ’”π’„π’π’π’•π’Šπ’π’–π’†π’… π’‚π’π’π’π’ˆ 𝒕𝒉𝒆 π’‹π’π’–π’“π’π’†π’š. 𝑡𝒐 π’Žπ’†π’…π’Šπ’„π’‚π’ π’„π’π’‚π’Šπ’Žπ’”. 𝑱𝒖𝒔𝒕 π’Žπ’š π’”π’•π’π’“π’š
75539975_10216384183101234_617942345312108544_n.jpg
π‘Ίπ’•π’†π’‘π’‰π’‚π’π’Šπ’†
𝑨𝒇𝒕𝒆𝒓 π’‰π’‚π’—π’Šπ’π’ˆ 𝒂 π’‰π’šπ’”π’•π’†π’“π’†π’„π’•π’π’Žπ’š 𝒂𝒏𝒅 π’ƒπ’†π’Šπ’π’ˆ π’•π’‰π’“π’π’˜π’ π’Šπ’π’•π’ π’Žπ’†π’π’π’‘π’‚π’–π’”π’†..𝒑𝒍𝒖𝒔 𝒂 π’‡π’†π’˜ 𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 π’”π’–π’“π’ˆπ’†π’“π’Šπ’†π’”. 𝑰 π’˜π’‚π’” 𝑾𝑨𝒀 π’π’—π’†π’“π’˜π’†π’Šπ’ˆπ’‰π’• 𝒂𝒏𝒅 π’Žπ’‚π’”π’”π’Šπ’—π’† π’Šπ’π’‡π’π’‚π’Žπ’Žπ’‚π’•π’Šπ’π’. 𝑰 π’•π’“π’Šπ’†π’… 𝒇𝒐𝒓 4 π’šπ’†π’‚π’“π’” 𝒕𝒐 𝒍𝒐𝒔𝒆 π’˜π’†π’Šπ’ˆπ’‰π’• 𝒂𝒏𝒅 π’π’π’•π’‰π’Šπ’π’ˆ 𝒉𝒆𝒍𝒑𝒆𝒅. 𝑰 π’…π’Šπ’… 𝒕𝒉𝒆 30 π’…π’‚π’š 𝒄𝒍𝒆𝒂𝒏𝒔𝒆 𝒇𝒐𝒓 3 π’Žπ’π’π’•π’‰π’” 𝒂𝒏𝒅 𝒍𝒐𝒔𝒕 45 𝒍𝒃𝒔 𝒂𝒏𝒅 𝒐𝒗𝒆𝒓 11 π’Šπ’π’„π’‰π’†π’”. (𝑡𝒐 π’˜π’π’“π’Œ 𝒐𝒖𝒕𝒔 𝒂𝒕 𝒂𝒍𝒍).

 

69774108_10220916478606748_429875893607858176_o.jpg
π‘«π’†π’ƒπ’ƒπ’Š
𝑰 π’˜π’‚π’” π’”π’•π’“π’–π’ˆπ’ˆπ’π’Šπ’π’ˆ 𝑩𝑨𝑫 𝒏𝒐𝒕 π’π’π’π’š π’˜π’Šπ’•π’‰ π’Žπ’†π’π’π’‘π’‚π’–π’”π’‚π’ π’”π’šπ’Žπ’‘π’•π’π’Žπ’” (𝒉𝒐𝒕 𝒇𝒍𝒂𝒔𝒉𝒆𝒔, π’ƒπ’π’π’‚π’•π’Šπ’π’ˆ & π’π’Šπ’ˆπ’‰π’• π’”π’˜π’†π’‚π’•π’”), 𝒃𝒖𝒕 π’Žπ’š π’Žπ’†π’•π’‚π’ƒπ’π’π’Šπ’”π’Ž π’˜π’‚π’” 𝒏𝒐𝒏-π’†π’™π’Šπ’”π’•π’†π’π’•, 𝑰 π’˜π’†π’π’• π’Šπ’π’•π’ π’‰π’šπ’‘π’π’•π’‰π’šπ’“π’π’Šπ’…π’Šπ’”π’Ž 𝒂𝒏𝒅 𝒉𝒂𝒅 𝒛𝒆𝒓𝒐 π’†π’π’†π’“π’ˆπ’š. 𝑰 𝒉𝒂𝒅 𝒂𝒍𝒔𝒐 𝒑𝒖𝒕 𝒐𝒏 30 𝒑𝒐𝒖𝒏𝒅𝒔 𝒐𝒗𝒆𝒓 3 π’šπ’†π’‚π’“π’” (& 𝑰’π’Ž 𝒂 π‘­π’Šπ’•π’π’†π’”π’” π’Šπ’π’”π’•π’“π’–π’„π’•π’π’“ 𝒇𝒐𝒓 𝒂 π’π’Šπ’—π’Šπ’π’ˆ)!
π‘»π’‰π’π’“π’π’–π’ˆπ’‰ 𝑨𝒓𝒃𝒐𝒏𝒏𝒆’𝒔 30 π‘«π’‚π’š π‘·π’“π’π’ˆπ’“π’‚π’Ž 𝑰 𝒍𝒐𝒔𝒕 45 𝒑𝒐𝒖𝒏𝒅𝒔 π’Šπ’ 90 π’…π’‚π’šπ’”, π’˜π’†π’π’• π’‡π’“π’π’Ž 𝒂 π’”π’Šπ’›π’† 14 𝒕𝒐 𝒂 π’”π’Šπ’›π’† 6 & π’Žπ’š π’Žπ’†π’π’π’‘π’‚π’–π’”π’† π’”π’šπ’Žπ’‘π’•π’π’Žπ’” 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒃𝒆𝒆𝒏 π’ˆπ’π’π’† 𝒆𝒗𝒆𝒓 π’”π’Šπ’π’„π’†! 𝑰 π’”π’•π’Šπ’π’ π’π’Šπ’—π’† 𝒕𝒉𝒆 90/10 π’π’Šπ’‡π’†π’”π’•π’šπ’π’† 𝒂𝒏𝒅 𝒖𝒔𝒆 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒕𝒉𝒆 𝒑𝒓𝒐𝒅𝒖𝒄𝒕𝒔 π’†π’—π’†π’“π’šπ’…π’‚π’š ❀

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s